"Een overzichtelijke en betaalbare administratie die áltijd up-to-date is."

Diensten

Wij bieden je zeven dagen in de week, 24 uur per dag inzicht in de laatste cijfers van je bedrijf. En dat met één druk op de knop, elke dag opnieuw. Ook als je een webshop hebt of een kassa-administratie. Lees hier hoe.

PERSOONLIJK

Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijk contact met je vaste contactpersonen. Heb je een vraag, we staan je graag te woord om je te helpen. Of kom anders gewoon bij ons binnenlopen.

BEREIKBAAR

Je kunt ons altijd bellen of mailen. Ook buiten kantooruren en in het weekend. Je wordt snel geholpen. Ook wij hebben een hekel aan slechte bereikbaarheid. Je kunt dus altijd bij ons terecht.

VASTE PRIJS

Of je nu ZZP’er bent, een BV hebt of een andere ondernemingsvorm, je krijgt bij ons een vaste prijs. Dus geen gedoe met onvoorziene facturen of andere vervelende verrassingen. 

Ook bellen voor advies valt binnen dat bedrag. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij het berekenen van de financiële gevolgen als je de auto op de zaak wil zetten. Weet je niet zeker of je een bepaalde aankoop mag aftrekken van de zaak? Bel ons en we vertellen je hoe het zit.

 

Wat doen we voor dat vaste bedrag?

  • Boeken complete administratie: inkoop- verkoopfacturen, bank en kas
  • Btw-aangiften
  • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
  • Opmaken van de jaarcijfers
  • Bespreken van de jaarcijfers
  • Verzorging aangifte inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Publiceren van stukken bij de Kamer van Koophandel
  • Opmaken notulen van de algemene ledenvergadering
  • Advisering

 

Het kan gebeuren dat er iets bijzonders moet worden geregeld, zoals een structurele wijziging binnen je bedrijf. In dat geval sturen we je een offerte voor de meerprijs.

Je kunt ook met specialistische vragen bij ons terecht. Over de oprichting van een BV bijvoorbeeld, of de fusie met een buitenlands bedrijf. Daarvoor werken we samen met een aantal gerenommeerde accountantskantoren.

Is de accountancy-opdracht afgerond, dan nemen wij het weer over. Want meestal is je administratie daarna grotendeels hetzelfde als ervoor. Dan is het niet nodig het hoge tarief van een accountant te blijven betalen. 

GELD BESPAREN

We kennen alle fiscale voordelen en in welke situaties je die kunt toepassen op jouw administratie. Zo optimaliseren we de winst van je bedrijf.

Wist je dat het duur kan zijn als je je administratie zelf boekt? Die moet immers gecontroleerd worden, en bij eventuele fouten moeten we uitzoeken wat er niet goed is gegaan. Daarnaast heb je geen extra kosten voor je eigen administratieprogramma.

NEEM CONTACT OP