"Dit gaat me zóveel tijd besparen!"

WeFact

WeFact?

WeFact helpt dagelijks duizenden ondernemers met het makkelijker en efficiënter maken van het facturatieproces. 
Het online facturatieprogramma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers om zonder boekhoudkennis zelf de administratie te kunnen voeren. Deze oplossing maakt het mogelijk om zelf foutloos (periodiek) te factureren, in tegenstelling tot de veel gemaakte fouten in Word of Excel zoals verkeerde optellingen en geen chronologische factuurnummering.

Daarnaast kan er volledig in eigen huisstijl worden gefactureerd, kunnen betalingen via iDEAL ontvangen worden en de ondernemer wordt alert gemaakt wanneer de betaaltermijn verstreken is zodat zij de herinnering kunnen versturen. Dankzij de mobiele app is de administratie ook altijd binnen handbereik. Kortom, dankzij WeFact was factureren nog nooit zo makkelijk!

Waarom zijn we met WeFact begonnen?

We zijn getipt door een klant van ons die zelf al met WeFact werkte. Al snel waren we overtuigd van het gebruikersgemak en de koppeling met Exact Online. Verder heeft de service van WeFact ons bewezen dat het de ideale partner is om mee samen te werken.

Hoe helpt WeFact met ons interne proces?

Wij willen klanten graag ontzorgen. Klanten moeten zo min mogelijk tijd kwijt zijn met de administratie zodat ze zich kunnen concentreren op hun core business, maar ze moeten wel up-to-date inzichten hebben.

Doordat alle mutaties en documenten ook zichtbaar zijn in Exact Online en WeFact de openstaande posten ophaalt geeft dit voor zowel ons als intermediair als onze ondernemer een goed inzicht. Daarnaast kunnen we het resultaat van het huidige jaar goed monitoren zodat we ook de voorlopige aanslagen in de gaten kunnen houden.

We zijn een kleine organisatie en we waren er snel over uit dat WeFact het vooruitgeschoven pakket is voor onze ondernemers.

Voor welke ondernemers of klantgroepen zetten we WeFact in?

Wij zetten WeFact in bij nagenoeg al onze relaties en proberen dit breed in te zetten voor het aanmaken van offertes en versturen van verkoopfacturen.

Als we verder kijken in het type klant dan zien we vooral dat ZZP-ers, eenmanszaken en kleine MKB bedrijven geholpen zijn met de eenvoudige functionaliteit van WeFact. Daarnaast bedienen we ook grotere bedrijven die bijvoorbeeld te maken hebben met veel repeterende facturen (denk aan huur, abonnementen en fee).

Wat zijn de reacties van ondernemers op het gebruik van WeFact?

We merken dat de administratie vaak een onderwerp is waar ondernemers tegen op kijken en dat door de inzet van WeFact dit een heel stuk toegankelijk is geworden. 

Zo wat heb ik altijd zitten stoeien zeg!
Werkt dit zo simpel?
Kan ik dan in mijn pauze zien of alles betaald is en zo makkelijk een herinnering versturen via de app?
Dit gaat me echt veel tijd schelen!

Dankzij WeFact kunnen we de klant gerust stellen dat de omzet waar ze hard voor gewerkt hebben ook daadwerkelijk binnen (gaat) komen.

NEEM CONTACT OP