"Hoe wij u helpen om tijd te besparen op uw administratie!"

Weetjes Categorieën: Over Ons

Naast leuke weetjes over ons bedrijf vind u op deze pagina handige brochures die u wellicht een stuk op weg kunnen helpen. U kunt de brochures ook downloaden. Mocht u hier alsnog vragen over hebben schroom dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag.

Werkwijze

Wat kunnen wij nu eigenlijk voor u betekenen? In deze korte animatiefilm geven we je een indruk hoe we uw workflow kunnen verbeteren. Klik hier om de film op YouTube te bekijken!

LEES MEER

Wendy Lemmens

Nadat we vorig jaar al onze intrek hebben genomen in ons nieuwe kantoorpand hebben we alweer nieuws over ons bedrijf. Door de enorme groei die we door maken hebben wij ons team sinds deze maand versterkt en is Wendy Lemmens bij ons in dienst getreden. Wij zijn enorm blij met deze volgende stap.

LEES MEER

Nieuw Pand

Administratiekantoor MARCK heeft een nieuw onderkomen. Toren 36. Dat is de naam van het kantoorpand waar administratiekantoor MARCK sinds kort gevestigd is. Representatief, stijlvol, geriefelijk en met de mogelijkheid om bestaande en potentiële klanten te ontvangen zoals het hoort. Met een groeiend klantenbestand mocht MARCK inmiddels wel wat ruimer in z’n jasje gaan zitten zonder […]

LEES MEER