"Een overzichtelijke en betaalbare administratie die áltijd up-to-date is"

Weetjes Categorieën: Brochures

Naast leuke weetjes over ons bedrijf vind u op deze pagina handige brochures die u wellicht een stuk op weg kunnen helpen. U kunt de brochures ook downloaden. Mocht u hier alsnog vragen over hebben schroom dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag.

De Eigen woning

Een eigen woning is een begrip dat met regelmaat voorbij komt in de media. Maar wat is nu ook alweer precies een eigen woning? En hoe zit het met de aftrek van hypotheekrente? Graag delen we de belangrijkste fiscale wetenswaardigheden met u.

Freelancen na de VAR

In deze brochure kunt u lezen waar u rekening mee moet houden als u freelancers inhuurt nu de VAR is afgeschaft. Als u nog meer vragen heeft neem dan contact met ons op.

Werkkosten regeling

In de werkkosten regeling is bepaald hoe fiscaal om moet worden gegaan met de vergoedingen en verstrekkingen die worden gedaan aan de werknemer. In deze brochure leest u hier meer over.

Pensioen in eigen beheer

Tot 1 april 2017 mocht een DGA (directeur groot aandeelhouder) pensioen opbouwen in zijn eigen BV.  Het parlement heeft hier echter een einde aan gemaakt. Wat nu? In deze brochure leest u hier meer over.

Wet werk en zekerheid

De wet werk en zekerheid heeft een aantal veranderingen met zich mee gebracht in het arbeidsrecht. In deze brochure kunt u hier meer over lezen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontslag en transitievergoeding

Indien u een medewerker wilt ontslaan krijgt u te maken met tal van regels. In deze brochure kunt u hier het één en ander over lezen. Heeft u nog meer vragen? Onze salarisspecialisten staan voor u klaar.

Innovatieregelingen

Omdat innovatie de basis is van de economische groei heeft de Nederlandse overheid en de Europese Unie diverse maatregelen genomen om dit te stimuleren. In deze brochure kunt u hier meer over lezen.

Auto van de zaak

Wanneer u als werkgever een auto van de zaak verstrekt aan uw werknemer bent u verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de fiscale regels. Deze brochure helpt u hierbij. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Zaken doen met de eigen BV

Zolang u zakelijk handelt en de afspraken op papier vastlegt kunt u behoorlijk wat fiscale voordelen behalen als u zaken doet met uw eigen BV. In deze brochure geven wij u graag wat tips.

Schenken

In deze brochure komt u meer te weten over het hoe en waarom en welke vrijstellingen er allemaal zijn met betrekking tot schenken. Heeft u nog meer vragen? Wij helpen u graag.

De auto van de ondernemer

Het is de vraag waar ondernemers mee worstelen: zet ik de auto op de zaak of rijd ik hem privé? We zetten de voor- en nadelen overzichtelijk voor u op een rijtje, zodat u een goede keuze kunt maken. Heeft u toch nog vragen hebben?
Wij maken vrijblijvend een berekening voor u zodat u kunt zien wat fiscaal gezien het voordeligste is voor u.

Aannemen van personeel

Uw bedrijf groeit en u heeft behoefte aan extra mankracht. Bij het aannemen van personeel krijgt u met tal van regels te maken. In deze brochure vind u informatie over zaken waar u rekening mee dient te houden. Heeft u toch nog vragen? Onze loonspecialisten staan u graag te woord.

De start van een onderneming

U wilt voor uw zelf beginnen maar weet niet zo goed waar u allemaal rekening moet houden. Dan kan deze brochure u wellicht een beetje op weg helpen. Wat uw ondernemersactiviteiten worden bepaald echter heel veel. Heeft deze brochure u niet voldoende geholpen? Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Bent u als bestuurder van een rechtspersoon nu wel of niet aansprakelijk? Deze brochure verschaft u meer duidelijkheid.