"De samenwerking met Marck heeft me een enorme tijdwinst opgeleverd"

the Identiteam

Over the Identieam

The Identiteam: de naam zegt het al: zij geven een onderneming zijn identiteit.

Een identiteit die tegenwoordig vooral via sociale media en internet zichtbaar wordt. Hebben we een website, willen we op Facebook, enz.? En hoe moet dat er dan uit zien? In hoeverre hebben we nog behoefte aan “klassieke” uitingen als folders, briefpapier e.d.?

Dit zijn vragen die The Identiteam voor u kan beantwoorden en invullen. Met een grafische opleiding op St Lucas en met een grote passie voor fotografie startte Bart Roos, na 7 jaar in loondienst te zijn geweest, met zijn onderneming The Identiteam. Met expertise en gevoel voor alles waarvan we vroeger zeiden: da’s werk voor een graficus. Met kennis en kunde als het de moderne media betreft, met smaak en stijl als het gaat om ontwerp en uitvoering.

Waarom Marck?

Maar met de klanten komen de facturen, de papieren, de bonnetjes en de belastingaangiftes.

En je mag nog zoveel liefde hebben voor het grafisch ambacht, aan dit soort lettertjes en cijfertjes wil je je tijd liever niet besteden.

Gelukkig heeft MARCK alle tools in huis om het leven van The Identiteam op dit gebied veel makkelijker te maken. Sterker nog, MARCK ontzorgt zoals dat tegenwoordig heet. Bart Roos kan doen waar hij goed in is, MARCK zorgt voor een degelijke administratieve afwikkeling op alle fronten. Een kwestie van vertrouwen. En dat vertrouwen loont blijkt uit de kostenbesparing die MARCK weet te realiseren door haar digitale werkwijze. The Identiteam blij, MARCK blij.

Dat is nu precies wat we een win-win-situatie noemen.