"MARCK zag mogelijkheden om de administratie te stroomlijnen lees: te automatiseren en te vergemakkelijken."

Sport51

Over Sport51

Op het Hof in Bergeijk runt Anouk Krekels al ruim 11 jaar haar sportzaak Sport51.

Een begrip in Bergeijk en omgeving wat niet vreemd is met zoveel sportverenigingen in de gemeente en naburige plaatsen. Sportverenigingen die vaak ook nog eens door Sport51 gesponsord worden.

Zelf omschrijft Sport51 het zo: wij bieden klanten in een persoonlijke en laagdrempelige omgeving uitgebreid advies over kwalitatieve sportartikelen, waarbij voetbal en fitness training centraal staan.

Een groot assortiment A-merk sportkleding en sportattributen is dus bij Anouk te vinden. Daarnaast voorziet Sport51 als official supplier van vv Terlo, rkvv Bergeijk, ZSC, vv Riethoven en EFC Eersel vele voetballers en voetbalsters van het juiste clubtenue. Bij een aantal verenigingen is daarvoor een webshop ingericht, ondersteund door Anouk en haar Sport51.

Duidelijk is dat Sport51 niet alleen een actief leven promoot maar zelf ook niet stilzit als het er om gaat haar kansen in de consumentenmarkt te vergroten.

Waarom MARCK?

Zes dagen in de week geopend en altijd aanwezig voor de veeleisende klant, dan blijft er weinig tijd over voor administratie, boekhouding en aangiftes. Dan zoek je naar een betrouwbare partner die je dat werk uit handen neemt en zorgt voor overzichtelijke verslaglegging. Een partner die punctueel en structureel de zaken aanpakt. Die met je meedenkt over verbeteringen en kritisch kijkt naar de kosten.

Anouk vond die betrouwbare partner in MARCK. Want MARCK zag mogelijkheden om de administratie te stroomlijnen lees: te automatiseren en te vergemakkelijken.

Noem dat maar gerust een sportieve prestatie.