"Bij de opstart van mijn onderneming heeft Marck me perfect op weg geholpen met de inrichting van mij administratie"

Royaal Keukens

Over the Royaal Keukens

Als er iets royaal genoemd kan worden bij Royaal Keukens in Bladel dan is het wel de passie die eigenaar Roy Bogaars uitstraalt als hij spreekt over zijn bedrijf.

Begonnen als meubelmaker en daarna werkzaam in de keukenbranche besluit hij 2 jaar geleden voor zichzelf te beginnen. Het hele traject: ontwerp, levering en plaatsing. Eerst vanuit huis, maar nu in een wat ruimer pand op het industrieterrein. Geen grote showroom waarmee zo vele keukenbedrijven pronken, maar bescheiden en overzichtelijk en met een duidelijke keuze voor “de betere keuken”.  Roy gaat voor maatwerk, kwaliteit, vertrouwen en service. En, heel belangrijk, voor een persoonlijk contact met de klant. Geen probleem om eens vaker langs te komen bij de opdrachtgever om alles te fine-tunen. Met heldere 3D-tekeningen, maatschetsen en installatietekeningen. Per slot van rekening is de keuken vaak een aanschaf voor jaren.

Waarom Marck?

Dezelfde persoonlijke aanpak vond Royaal Keukens ook bij MARCK. Roy Bogaars is een doener die liever geen tijd besteed aan administratieve rompslomp. MARCK heeft hem vanaf de start van Royaal Keukens wegwijs gemaakt in de wereld van boekhouden en laten zien dat de schoenendoos met bonnetjes verleden tijd is.

Eenvoudig factureren, digitaal vastleggen en MARCK zorgt voor de verdere afwikkeling.  Jaarrekening, belastingaangiftes, MARCK werkt alles af zoals het hoort: vertrouwd, op tijd en met kwaliteit.

Exact wat Roy Bogaars voor ogen heeft met zijn Royaal Keukens.