"De heldere kosten, de degelijke afspraken en de tijdbesparende werkwijze maken MARCK voor PT Graphics en PTG de ideale partner"

PT Graphics

Over PT Graphics

PT Graphics en PTG uit Bergeijk zijn alom zichtbaar zonder dat we het beseffen. Eigenaar Patrick Roest zorgt dat hij met allround beletteringen stijl en kleur geeft aan borden, banners, vlaggen, auto’s, wanden enz. en met bedrijfskleding stijl en kleur aan de werkende mens. Opgeleid aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven is Patrick uiteindelijk via restauratie en reparatie van klassiekers en oldtimers zijn eigen bedrijf begonnen.

In de huidige tijd speelt “sign” een belangrijke rol. Is het niet om kortstondig reclame te maken voor een evenement of actie, dan is het wel om je bedrijf of bezigheid permanent onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Patrick speelt daar op in met zijn PT Graphics. Met het inhuren van ZZP-ers voor specifieke klussen zoals het aanbrengen van wandprints en het monteren van spanframes en freesletters is PT Graphics in staat om ook veeleisende opdrachten aan te nemen.

Bedenk het en Patrick geeft het vorm, voert het uit en brengt het aan.

Met PTG kan Patrick een groot assortiment bedrijfskleding, promotiekleding, werkschoenen en PBM’s aanbieden. Op verzoek voorzien van bedrukte of geborduurde logos. Bij binnenkomst in het bedrijf zie je direct dat hier met aandacht en zorg wordt gewerkt. Schoon en helder terwijl er toch sprake is van een groot aantal items die op voorraad moeten zijn. Ondergronden en folies om te beprinten, kleding in vele maten en uitvoeringen. Dat maakt dat Patrick geen eenheidsworst verkoopt, maar een grote verscheidenheid aan produkten kan leveren.

Waarom Marck?

Om deze diversiteit makkelijk te kunnen verwerken is een slim faktureringssysteem een must. Op zoek naar eenvoud kwam Patrick bij MARCK terecht. Een creatief mens laat de hele papieren rompslomp het liefst over aan de specialist. En laat MARCK nu die specialist zijn. De boekhoudkundige kant van de zaak is een kolfje naar de hand van MARCK en dat verschaft Patrick alle tijd en ruimte om zijn zaak verder uit te bouwen. Integraal administreren betekent in dit geval tevens dat MARCK ook de privé boekhouding van Patrick en zijn fiscale partner verzorgt.

De heldere kosten, de degelijke afspraken en de tijdbesparende werkwijze maken MARCK voor PT Graphics en PTG de ideale partner.