"Dankzij Marck kan ik me meer met mijn eigen vakgebied bezig houden en heb ik weinig omkijken naar mijn administratie"

LEN Interieur & Styling

Over LEN

Acht jaar. Zo lang al maakt Lenneke Kuijken de wereld mooier met haar bedrijf LEN Interieur&Styling. En niet alleen mooier, maar ook aangenamer om in te leven of te werken.

Na de opleiding aan St Lucas in Boxtel en 4 jaar activiteit in de meubelbranche begint Lenneke Kuijken vanuit haar eigen huis met advies en styling op interieurgebied. En haar adviezen slaan aan, de zaak groeit en een ruimer kantoor annex showroom is de volgende stap. Stagiaires, nieuw vast personeel en een gestage stroom opdrachten: dat is wat de groei van een succesvolle onderneming kenmerkt. Zowel zakelijke als particuliere klanten weten Lenneke te vinden die inmiddels een portfolio heeft opgebouwd die stijl en klasse verraadt.

Waarom Marck?

Met de groeiende klantenkring komt ook de noodzaak om tijd en werkkracht goed te besteden. Dus wat LEN Interieur&Styling betreft: zo min mogelijk aan administratie en boekhouding.

Administratiekantoor MARCK brengt de oplossing: digitale verwerking van wat vroeger allemaal papierwerk was, korte lijntjes tussen MARCK en LEN, advies en steun bij alle voorkomende administratieve issues.

Zo kan LEN de wereld mooier blijven maken.