"Marck zorgde voor een koppeling tussen mijn kassa en de administratie waardoor alles veel makkelijker en sneller werkt"

Effe Pauze

Over Effe Pauze

Vlak voordat Nederland ophoudt en België begint vinden we Effe Pauze, de broodjes- en koffiebar van Stephanie Smetsers aan de N69. Open sedert november 2017 en gevestigd in de voormalige shop van het naastgelegen tankstation, is het nu een rustpunt voor de trucker en reiziger. De plek is Stephanie niet vreemd want ze heeft jarenlang zelf in de shop gestaan. Toen het tankstation overging naar “onbemand tanken” en ook de shop werd gesloten zag Stephanie kansen. Met ondernemingszin en durf zorgt ze nu voor de inwendige mens voor hen die “Effe Pauze” nemen.

Waarom Marck?

Op administratief gebied wordt Effe Pauze ondersteund door MARCK zodat het ondernemen beduidend eenvoudiger wordt. Mooiste voorbeeld is de koppeling van het kassasysteem aan de administratie waardoor eenvoudig, snel en overzichtelijk de inkomsten kunnen worden verwerkt. Ook Effe Pauze ervaart zo de voordelen van de samenwerking met MARCK: meer tijd voor je core-business. En dat is ook voor Stephanie Smetsers actief ondernemen.