"Klant tevredenheid staat bij ons centraal"

Referenties

Sport51

"MARCK zag mogelijkheden om de administratie te stroomlijnen lees: te automatiseren en te vergemakkelijken."

Op het Hof in Bergeijk runt Anouk Krekels al ruim 11 jaar haar sportzaak Sport51. Een begrip in Bergeijk en omgeving wat niet vreemd is met zoveel sportverenigingen in de gemeente en naburige plaatsen. Sportverenigingen die vaak ook nog eens door Sport51 gesponsord worden.

LEES MEER

Action Vloeren

"Een heldere en snelle communicatie, meedenken, oplossingsgericht: dat is wat Action Vloeren bij MARCK aansprak."

Na jaren activiteit in de vloerenbranche bundelen Frans v.d. Weiden en Marc v.d. Ven in 2014 hun krachten en vestigen zich in Veldhoven met hun bedrijf Action Vloeren. Een groot assortiment in hout, laminaat en pvc kenmerkt hun groothandel.

LEES MEER

Royaal Keukens

"Bij de opstart van mijn onderneming heeft Marck me perfect op weg geholpen met de inrichting van mij administratie"

Als er iets royaal genoemd kan worden bij Royaal Keukens in Bladel dan is het wel de passie die eigenaar Roy Bogaars uitstraalt als hij spreekt over zijn bedrijf.

LEES MEER

PT Graphics

"De heldere kosten, de degelijke afspraken en de tijdbesparende werkwijze maken MARCK voor PT Graphics en PTG de ideale partner"

PT Graphics en PTG uit Bergeijk is alom zichtbaar zonder dat we het beseffen. Eigenaar Patrick Roest zorgt dat hij met allround beletteringen stijl en kleur geeft aan borden, banners, vlaggen, auto’s, wanden enz. en met bedrijfskleding stijl en kleur aan de werkende mens. Opgeleid aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven is Patrick uiteindelijk via restauratie en reparatie van klassiekers en oldtimers zijn eigen bedrijf begonnen.

LEES MEER

LEN Interieur & Styling

"Dankzij Marck kan ik me meer met mijn eigen vakgebied bezig houden en heb ik weinig omkijken naar mijn administratie"

Na de opleiding aan St Lucas in Boxtel en 4 jaar activiteit in de meubelbranche begint Lenneke Kuijken vanuit haar eigen huis met advies en styling op interieurgebied. En haar adviezen slaan aan, de zaak groeit en een ruimer kantoor annex showroom is de volgende stap.

LEES MEER

the Identiteam

"De samenwerking met Marck heeft me een enorme tijdwinst opgeleverd"

The Identiteam: de naam zegt het al: zij geven een onderneming zijn identiteit.
Een identiteit die tegenwoordig vooral via sociale media en internet zichtbaar wordt. Hebben we een website, willen we op Facebook, enz.? En hoe moet dat er dan uit zien? In hoeverre hebben we nog behoefte aan “klassieke” uitingen als folders, briefpapier e.d.?

LEES MEER

Effe Pauze

"Marck zorgde voor een koppeling tussen mijn kassa en de administratie waardoor alles veel makkelijker en sneller werkt"

Vlak voordat Nederland ophoudt en België begint vinden we Effe Pauze, de broodjes- en koffiebar van Stephanie Smetsers aan de N69. Open sedert november en gevestigd in de voormalige shop van het naastgelegen tankstation is het nu een rustpunt voor de trucker en reiziger.

LEES MEER